کودکان و بازی
بازی برای کودکان بسیار ضروری است و این فقط در کنار کارهای دیگر نیست که باعث رشد همه جانبه کودک میشود. بلکه بازی کردن برای کودک، خود رشد است. از یک طرف بازی کردن لحظات شاد و مفرحی را در کنار خانواده و دوستان میسازد که این بسیار اهمیت دارد. اما مهمتر از آن، بازی انواع مختلفی از رشد را شامل میشود و تمامی اتصالات خارق العاده میان سلول های مغزی را ایجاد میکند. از طرف دیگر بازی باعث تقویت فعالیت های فیزیکی میشود. مثلا وقتی بچه ها با دست هایشان کارهایی را انجان میدهند ذهنشان توانایی های بیشتری پیدا کرده و ماهیچه هایشان نیز تقویت میگردد.
موضوع دیگری که بازی کردن را برای کودکان حیاتی میکند، برقراری ارتباط عاطفی/اجتماعی است. که باعث میشود کودکان در حین بازی این توانایی ها را تمرین کرده و یادبگیرد.
عملکرد مغز در هنگام بازی کردن
در نتیجه اگر بخواهیم در مورد عملکرد مغز در هنگام بازی کردن توضیح دهیم میتوان تصور کرد نقطه های جدا جدا از هم داخل مغز وجود دارند مثل ستاره هایی که در تمام مغز پراکنده شده اند. وقتی ما چیزی را تجربه میکنیم اتصالاتی بین این نقاط به وجود می آید و هرچه بیشتر این تجربه ها را داشته باشیم این اتصالات قوی تر میشوند.