چرا بازی برای کودکان اهمیت داد؟
به مناسبت روز جهانی بازی در ادامه به ۱۰ نوع بازی کودکان و فواید آن اشاره میکنیم.
بازی موازی
وقتی دو کودک در کنار هم اما به طور مستقل بازی میکنند یاد میگیرند تماشا کنند تقلید کنند و دیدگاه یکدیگر را بررسی کنند.
بازی غیر فعال
رویاپردازی راهی فوق العاده برای رشد شناختی، تخیل و ارتباط کودکان با محیط اطرافشان است.
بازی حرکتی
مزایای این نوع بازی در اسم آن هم وجود دارد. بازی حرکتی برای تقویت سلامت جسمی و تندرستی کودک عالی است. همچنین به تقویت اعتماد به نفس و خود کنترلی نیز کمک میکند.
بازی گروهی
وقتی کودکان برای رسیدن به یک هدف مشترک با یکدیگر همکاری میکنند در واقع مشغول آزمایش ایجاد مهارتهای ارتباطی و انعطاف پذیری عاطفی هستند.
بازی رقابتی
رقابت سالم برای کودکان مفید است. انعطاف پذیری، فروتنی، کار گروهی و توانایی پیروی از قوانین، همگی در حین این نوع بازی ایجاد میشوند.
بازی مستقل
مهارتهای خودکفایی، لذت بردن از بودن با خود و تخیل از طریق بازی مستقل رشد میکند.
بازی نمادین
بیان خود با موسیقی، هنر یا نوشتن نوعی بازی است که نمیتوان با هیچ چیز دیگر مقایسهاش کرد .این نوع بازی به رشد عاطفی، ابراز وجود و کاوش و تحقیق کمک میکند.
بازی مشاهدهگر
مثل یک راهنمای فعالیت زنده، بازی مشاهدهگر شامل نشستن و مشاهده فعال بازی است. این به کودک کمک میکند تا اعتماد به نفس و دایره لغات خود را تقویت کرده و نشانههای اجتماعی شامل زبان بدن، لحن صدا و موارد این چنینی میشود.
بازی تخیلی
نقش آفرینی یا وانمود کردن یا هرچه که اسمش را میگذارید به کودکان کمک میکند تا جهانبینی خود را گسترش دهند و آنچه را که در اطرافشان است درک کند.
بازی ساخت و ساز
در حین ساخت و ساز مهارت ماهیچههای ریز و درشت کودکان تقویت شده و همچنین ساخت و ساز با دستانشان تاثیر فوق العادهای روی مهارت حل مسئله، هماهنگی چشم و دستانشان دارد.